Driftstörningen i kopplingen mellan LADOK och Mondo pågår fortfarande trots besked om att det skulle vara löst till kl. 13.00 idag fredag 16 februari.

Detta medför tyvärr att ni som är studenter inte kommer åt nödvändigt kursmaterial. Det är osäkert om vi på institutionen hittar en lösning på detta på kort tid, det enda råd vi kan ge för tillfället är att ni avvaktar och testar av och till under dagen och de närmaste dagarna om ni kommer in på era kursflikar. Om ni får tillgång till era kursflikar bör ni passa på att ladda ner relevant material på era egna datorer.

Ännu mer bekymrande är att ni studenter som arbetar med inlämningsuppgifter riskerar att inte kunna ladda upp dem till Mondo-systemet eller att redan uppladdade arbeten försvinner. Därför ber vi er att tillsvidare skicka in era rapporter mm. via e-post till närmast berörd lärare, t.ex. er grupp- eller seminarielärare. Kontakta lärare på den kurs ni läser för info om vad som gäller för er, kontaktuppgifter hittar ni på www.statistics.su.se/om-oss/kontakt.