Studentexpeditionen

Studentexpeditionen

Välkommen till studentexpeditionen på Statistiska institutionen. Hos oss får du hjälp med registrering, gruppindelning, tentamensanmälan, studieintyg mm. Du hittar oss i B-huset på plan 7.

Sommarstängt på studentexpeditionen

Under perioden 18 juni-12 augusti har vi inga mottagningstider och besvarar e-post sporadiskt.

Mondo nere

Mondo ligger nere sedan uppgraderingen av Ladok igår. Vi har tyvärr ingen prognos för när Mondo ska vara tillgängligt igen. Hör med kursansvarig/övningslärare om du söker material från Mondo-sida för din kurs.

Viktig info för studenter på Grundläggande statistik f. ekonomer

Idag 16/2 är sista inlämningsdatum för Inlämningsuppgift 2, Marknadsundersökning. Pga. av driftstörningarna mellan Ladok och Mondo kommer vi att skjuta på deadline till måndag den 19 februari. Tyvärr kan det vara så att ni också kan behöva komma åt kursmaterial för att kunna genomföra uppgiften. Fortsätt att testa för att se om ni kommer åt det material ni behöver och så fort ni kommer åt kursfliken så uppmanar vi er att ladda ner det på era egna datorer. Kontakta annars er seminarielärare eller Michael Carlson så försöker vi ordna att ni kan få det ni behöver via e-post istället.

Viktig info! Driftstörningar på Mondo och inlämningar av examinationsuppgifter

Driftstörningen i kopplingen mellan LADOK och Mondo pågår fortfarande trots besked om att det skulle vara löst till kl. 13.00 idag fredag 16 februari. Detta medför tyvärr att ni som är studenter inte kommer åt nödvändigt kursmaterial. Det är osäkert om vi på institutionen hittar en lösning på detta på kort tid, det enda råd vi kan ge för tillfället är att ni avvaktar och testar av och till under dagen och de närmaste dagarna om ni kommer in på era kursflikar. Om ni får tillgång till era kursflikar bör ni passa på att ladda ner relevant material på era egna datorer. Ännu mer bekymrande är att ni studenter som arbetar med inlämningsuppgifter riskerar att inte kunna ladda upp dem till Mondo-systemet eller att redan uppladdade arbeten försvinner. Därför ber vi er att tillsvidare skicka in era rapporter mm. via e-post till närmast berörd lärare, t.ex. er grupp- eller seminarielärare. Kontakta lärare på den kurs ni läser för info om vad som gäller för er, kontaktuppgifter hittar ni på www.statistics.su.se/om-oss/kontakt.

Studentexpeditionen

Välkommen till studentexpeditionen på Statistiska institutionen. Hos oss får du hjälp med registrering, gruppindelning, tentamensanmälan, studieintyg mm. Du hittar oss i B-huset på plan 7.